Bogen “Hjemme bedst”

(Udkommer ultimo 2021)

===========================

===========================

Bogen “Hjemme bedst” er grundbogen for dig, der ønsker at få det bedste ud af at arbejde hjemmefra; om du er leder, medarbejder eller selvstændig i en enkeltmandsvirksomhed.

Oftest stillede spørgsmål

I bogen får du svar på en række af de spørgsmål, som jeg oftest møder, når jeg taler med medarbejdere og ledere, som ikke helt har knækket koden, når det kommer til at arbejde hjemmefra:

  • Hvordan styrer jeg uden om overspringshandlinger?
  • Behøver jeg faste arbejdstider, når jeg arbejder hjemmefra?
  • Hvordan undgår jeg at arbejde og fritid flyder sammen?
  • Hvordan kommunikerer jeg bedst med mine kollegaer?
  • Hvordan er reglerne for hjemmearbejde / hjemmekontor?

Disse spørgsmål og mange flere får du svar på i “Hjemme bedst”.

Bag bogen

Bag bogen står jeg, Peter Christensen, som siden 2009 har haft mulighed for hjemmearbejde i mine job som skribent, PR & kommunikationsansvarlig og en række stillinger inden for e-handel.

Jeg har bl.a. været i virksomheder, hvor hjemmearbejde var en mulighed i begrænset omfang, en enkelt virksomhed, hvor hjemmearbejde var et krav, og to virksomheder, hvor hjemmearbejde ikke var tilladt.

Senest, har jeg som ejerleder i en mindre virksomhed med 5 ansatte selv skullet tage stilling til virksomhedens politik omkring hjemmearbejde og stiftet bekendtskab med de mange muligheder såvel som udfordringer, der ligger i dette.

Det får du…

I bogen får du helt konkrete og brugbare værktøjer til at udnytte de mange muligheder, der ligger i at arbejde hjemmefra.

===========================

===========================