Om Peter

Hej, mit navn er Peter, og jeg er manden bag Hjemmekontor.dk.

Det er også mig, som har skrevet bogen “Hjemme bedst”, og så er jeg vært på en podcast og initiativtageren bag et netværk af samme navn:

“Hjemme bedst.”

===========================

===========================

Som du måske allerede har regnet ud, er jeg ret vild med konceptet “hjemmearbejde”.

Faktisk så vild, at jeg har valgt at gøre det til min mission at sprede det glade budskab om de mange muligheder og fordele, der er I at arbejde hjemmefra (el. remote).

Min baggrund

Min baggrund for at skrive og tale om emnet er, at jeg siden jeg fik mit første “rigtige” job har haft mulighed for at arbejde hjemmefra og/eller remote på langt de fleste arbejdspladser, jeg har været på.

Jeg har bl.a. arbejdet som skribent på et mediebureau, været PR & kommunikationsansvarlig hos en online møbelforhandler, e-handelschef i en kontorforsyning, og siddet som landechef for det danske marked hos verdens største forhandler af cykler på nettet.

Jeg har tilmed, fra køkkenbordet i min egen lejlighed, startet og drevet en webshop, som sælger stiger, stilladser og trapper. Her blev alt salg, markedsføring og kundeservice i de første par år kørt hjemmefra af min medejer og jeg – og lager/logistik tog fabrikkerne sig af.

Virksomheden, Stigefabrikken.dk ApS, er i dag Danmarks største forhandler af stiger, stilladser og trapper på nettet, og vi har kontorer i Danmark og Sverige – men fortsat med mulighed for hjemmearbejde for ledere såvel som vores medarbejdere.

Ekspert i hjemmearbejde

Jeg mener efterhånden, at jeg med rette kan kalde mig “ekspert i hjemmearbejde”, og derfor håber jeg meget, at du har lyst til at læse og lytte med her på Hjemmekontor.dk, i mine bøger og på podcasten “Hjemme bedst”.

Hvis du synes om og kan bruge nogle af de ting, jeg skriver og fortæller om, skulle du også tage og melde dig ind i Facebook-gruppen “Hjemme bedst – Sådan arbejder vi hjemme bedst”, som er Danmarks første netværksgruppe inden for emnet hjemmearbejde / remote work.

Kender du andre, som kunne have interesse i at høre eller læse om emnet, er du naturligvis også meget velkommen til at fortælle dem om Hjemmekontor.dk, Facebook-siden, podcasten mv.

Du kan også booke mig til et foredrag i din virksomhed, erhvervsnetværk, personaleforening el.lign. Det kan du læse mere om her.

Tak fordi du kigger med 🙂

===========================

===========================